DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

sezóna 2016/2017

Vítězové play out!!! a hlavně WOE VLÁDCI NJ

Top Dogs NJ - Oscarol Orlová 3:2 (0:1)

Branky: Jachník, Hrachovec, Bajger

sestava: Javora-Horák-Jachník-Bajger-Šimek-D.Dorotík-Hrachovec- L.Dorotík-Milosevic-Bátrla-Suchomel


Pár postřehů z utkání:
Orlová přijiždí na ,,nezvyklý dvojzápas,, kompletní.
My opět nemůžeme využít všech hráčů z dúvodů pracovních povinností Toboly, zraněného Vavříka a gólmanů Beňa s Poláškem. Do brány nastupuje náš třetí gólman Antonín Javora, který se bravúrně ujímá pozice v brankovém poli. TONY DÍKY!!
Zápas začínáme mírnou převahou, ale je to soupeř, který gólem do šibenice ze střední vzálenosti otevírá skóre. Orlová je zkušený mančaft a brání precizně a nepouší nás do žádných gólových šancí. Necelé 4 minuty do konce poločasu dostáváme po faulu soupeře výhodu pokutového kopu, který bohužel po skvělé reakci brankáře Orlové Jiřina J. neproměňuje, následně fauluje v našem pokutovém území Šimek a soupeř dostává také výhodu PK, který vytěsní Javora. ABC hala se zaplňuje a do druhého poločasu nastupujeme s odhodláním vyhrát. Bohužel po velkém tlaku chybuje ,, fatálně a trestuhodně,, Miloševič a soupeř vede 2:0. Poté nastává velký obrat, Miloševič střílí přízemní střelou těsně vedle tyče a následně bereme time out, čas 14:32 a začínáme hrát naši osvědčenou power play s D.Dorotíkem. A účelnost ,,staré gardy,, přináši ovoce v podobě ,,rozebrání,, soupeře a pohotovým signálem na Frantu Hrachovce a vyrovnáním na 2:2. Výsledek nám stačí na vítězství ve skupině, nikoliv však k uspokojení našich fanouškú, a proto opět útočíme a soupeř se dopouští 6-tého AKU faulu, který využívá KAT Orlové Martin Bajger a převádí misky vah poprvé v utkání na stranu TD. Soupeř hrajé také PP, ale Javora předvádí excelentní zákroky a do konce utkání se již skóre nemění.

Chtěl bych poděkovat všem hráčům TD za bojovnost a také všem účastníkům play out, že zápasy měly výbornou úroveň a také diváckou kulisu a velké nasazení.
Hodně sportovních úspěchů a hlavně ZDRAVÍ!!!

Vzkaz pro borce z Orlové: Thanks for aperitiv a hrajte prosím dál DIVIZI my jsme na tom podobně!!!

Dragons NJ - TOP DOGS NJ 3:3 (3:1)

Branky: Handrych Jaroslav, Hrubý Marek, Uhlíř Lukáš - Jachník Jiří, Šimek Jiří, Tobola Jakub
ŽK: Uhlíř Lukáš, Handrych Jaroslav - Jachník Jiří

Sestava: Beňo-Tobola,Jachník-Šimek-Vavřík-D.Dorotík-Hrachovec-Suchomel-L.Dorotík-Miloševič-Bátrla

TABULKA:
1. Top Dogs Nový Jičín 3 2 1 0 23: 13 7 ( 4)
2. Dragons Nový Jičín 2 0 1 1 4: 9 1 ( -2)
3. Oskarol Orlová 1 0 0 1 9: 14 0 ( -3)

NÁSLEDUJÍCÍ KOLO:
Dragons Nový Jičín - Top Dogs Nový Jičín | 26.02. 18:00 | NE | SH ABC NJ
Top Dogs Nový Jičín - Oskarol Orlová | 04.03. 17:00 | SO | SH ABC NJ

Vládci města Nového Jičína

Milan Miloševič:

Ke třetímu novojičínskému derby nastupujeme bez opory zadních řad Horáka a elitního útočníka Bajgera, soupeř je v plné síle a odhodlaný nás v této sezóně alespoň jedenkrát porazit. Zápas začíná kvůli utkání házené o hodinu později.
Soupeř se ujímá vedení po nenápadné a nečekané střele Hrubého téměř z nulového úhlu od rohového ,,praporku,,. Na 1:1 vyrovnává Jachník. Utkání má všechny prvky derby, bohužel místy i hodně tvrdé osobní souboje. Po našem tlaku a marné snahy trefit branku nebo prostřelit, opět výborně chytajícího Hejkala, dostáváme z brejku gól na 2:1 a následně z 10 m kopu na 3:1. První poločas působí Dragons kombinačně a pohybově lépe, přesto dostáváme těsně před koncem poločasu možnost zahrávat 10m kop, bohužel bomba Jachníka míří jen do brankové konstrukce. Do druhého poločasu nastupujeme jako zcela jiný tým, který chce potvrdit dominanci v NJ a nechce se smířit s porážkou. Náš tlak a množství neproměněných vyložených šancí , kde místy trestuhodně zahazujeme gólové příložitosti je znatelný. Bohužel přicházíme, po prošlápnutí kolene o útočníka Vavříka a situace se hodně komplikuje. Jestli se nám v této sezóně něco daří, je to hra v power play, se kterou máme dlouhodobé zkušenosti s kapitánem D.Dorotíkem na postu brankáře.Proto se 6 minut před koncem utkání, přikláníme k této variantě a odvážným štěstí přeje. Na 3:2 snižuje Šimek a z 10m kopu Tobola. Zbývá minuta do konce, chceme utkáni vyhrát, hrajeme hodně aktivně, ale bohužel ztrácíme a následný brejk soupeře zastavujeme faulem, který znamená 36 s. před koncem 10 m kop pro Dragons, který ovšem Beňo bravurně kryje i následnou dorážku soupeře a vysílá rychlým výhozem k poslední akci zápasu Jachníka, kterého bohužel vychytá opět Hejkal.
Co dodat? Utkání určitě mělo úroveň derby, jak se patří. Oba týmy hrály s velkým nasazením a pro diváky určitě atraktivní utkání. Jediným stinným okamžikem byl střet Jachníka s Handrychem, který zůstal ležet v zámezí a vážnější zranění kolene Vavříka po ataku soupeře.

Vzájemná utkání v této sezóně hovoří v náš prospěch 2 výhry a včerejší remízka s celkovým skóre 21:7, tzn., že se ambice skončit v sezóně před našim klubem, bohužel pro Dragons nenaplnily

Dragons:

Ke třetímu novojičínskému derby nastupujeme bez opory zadních řad Horáka a elitního útočníka Bajgera, soupeř je v plné síle a odhodlaný nás v této sezóně aspoň jedenkrát porazit. Zápas začíná kvůli utkání házené o hodinu později.

Soupeř se ujímá vedení po nenápadné a nečekané střele Hrubého téměř z nulového úhlu od rohového ,,praporku,,. Na 1:1 vyrovnává Jachník. Utkání má všechny prvky derby, bohužel imísty hodně tvrdé osobní souboje. Po našem tlaku a marné snahy trefit branku nebo prostřelit, opět výborně chytajícího Hejkala, dostáváme z brejku gól na 2:1 a následně z 10 m kopu na 3:1. První poločas působí Dragons lepší kombinací a pohybem, přesto i dostáváme těsně před koncem poločasu možnost zahrávat 10m kop, bohužel bomba Jachníka míří jen do brankové konstrukce. Do druhého poločasu nastupujeme jako zcela jiný tým, který chce potvrdit dominanci v NJ a nechce se smířit s porážkou. Náš tlak a množství neproměněných vyložených šancí , kde místy trestuhodně zahazujeme gólové příložitosti je znatelný. Bohužel přicházíme, po prošlápnutí kolene o útočníka Vavříka a situace se hodně komplikuje. Jestli se nám v této sezóně něco daří, je to hra v power play, se kterou máme dlouhodobé zkušenosti s kapitánem D.Dorotíkem na postu brankáře.Proto se 6 minut před koncem utkání, přikláníme k této variantě a odvážným štěstí přeje. Na 3:2 snižuje Tobola a z 10m kopu Šimek. Zbývá minuta do konce, chceme utkáni vyhrát, hrajeme hodně aktivně, ale bohužel ztrácíme a následný brejk soupeře zastavujeme faulem, který znamená 36 s. před koncem 10 m kop pro Dragons, který ovšem Beňo bravurně kryje i následnou dorážku soupeře a vysílá rychlým výhozem k poslední akci zápasu Jachníka, kterého bohužel vychytá opět Hejkal.
Co dodat? Utkání určitě mělo úroveň derby, jak se patří. Oba týmy hrály s velkým nasazením a pro diváky určitě atraktivní utkání. Jediným stinným okamžikem byl střet Jachníka s Handrychem, který zůstal ležet v zámezí a vážnější zranění kolene Vavříka po ataku soupeře.

Oskarol Orlová - TOP DOGS Nový Jičín 9:14

Martin Bajger knockoutoval Orlovou

Sestava: Beňo-Jachník-Tobola-Bajger-Šimek, Horák-D.Dorotík-Bátrla-Hrachovec-Strnadel-Miloševič-L.Dorotík

Branky: Bajger 5, Bátrla 2, Šimek 2, Jachník 2, Tobola , Horák ,Miloševič .

Do Orlové jsme zajížděli v pátek večer do útulné haly místního gymnázia. Na tuto halu jsme neměli zrovna nejlepší vzpominky, vždy jsme odjížděli s prohrou.
Na utkání přijíždíme bez nejlepšího střelce základní části Michaela Vavříka a útočníka Suchomela. Do branky se vrací Tomáš Beňo.
Věděli jsme, že Orlová je doma velmi nepříjemný a důrazný soupeř a také se to potvrdilo.
Zápas začínáme velkým tlakem, kde soupeře podržel jejich gólman. A zase se projevuje stejná písnička této sezóny, kdy soupeř dává z brejku 2 branky. V náporu pokračujeme, zápas se hraje ve svižném tempu, rozhodčí pískají téměř každý zákrok, aby udrželi zápas pod kontrolou. V 10.té minutě první půle zahráváme Jachníkem 10m kop, který končí na tyči, ale Jachník je velmi pohotový a snižuje na 2:1. Další gól přidává Bajger a je srovnáno. I když je to "jen zápas play out", obě mužstva bojují dál s velkým nasazením. Soupeř opět zvyšuje na 3:2 ze třetí střely na bránu, a jak jinak než z brejku. Poté ovšem přichází velké chvíle Jirky Jachníka a Jiřího Šimka, který se pomalu po nepříjemném zranění z podzimu dostává do velké pohody. Najednou vedeme 4:3 a máme zápas zcela pod kontrolou. To by nebyl ale Dogs, aby místo udržení vedení do konce první půle (cca 1,5minuty), se opět nevrhl střemhlav do útoku, kde opět z brejku dostává na 4:4 a následně na 5:4 z 10 m kopu.
V poločase dostáváme "výhružné" sms zprávy od našich fanoušků a Vavříka, ať nejezdíme raději ani domů s prohrou.
Druhou půli začínáme drtivým náporem, kde osa Bajger-Šimek-Jachník místy až exhibičně přehrává Orlovou, ale také trestuhodně zahazuje své šance. Následující 3 minuty jsou velkým okamžikem mladíčka Tomáše Bátrly. Nejprve sám uniká všem hráčům Orlové a srovnává na 5:5 mezi nohy orlovského brankáře, poté nachází Martina Bajgera, který zajišťuje vedení na naši stranu a je tady opět Bátrla, který fantasticky "vykoupe" orlovského gólmana a rázem vedeme 7:5. Na 8:5 dává bombou z půlky Jiří Šimek a dvě slepené branky přidává Bajger. Stav utkání je rázem 5:10 v náš prospěch. Na hříště nastupuje "stará garda" Dogs a je to kapitán Daniel Dorotík, který po samostatném úniku a následném faulu orlovského brankáře, zařizuje penaltu pro předsedu oddílu Milana Miloševiče, který nedává brankáři žádnou šanci. Stav utkání je 11:5, Orlová hraje power play, má velký tlak, my máme 5 AKU faulů a do konce utkání zbývá ještě 10 minut. Soupeř snižuje na 6:11, ale zkušený Horák brankou přes celé hříště navyšuje vedení na 12:6. Následně přichází silné okamžiky orlovského mužstva, kde během 3 minut dávají 3 branky a je to náhle 9:12. Klid do našich řad přináší Tobola opět brankou přes celé hřiště a svůj výborný výkon zakončuje samostatným únikem pětigólový Martin Bajger.
Utkání přihlížela "početná divácká kulisa" - 1 náš fanoušek a 1 fanynka orlovského mužstva, která se bohužel věnovala více svému mobilnímu telefonu a nemohla tak vidět utkání, ve kterém padlo 23 branek.

TOP DOGS - DRAGONS NJ 6:1 (2:0) 

branky: vlastní, Vavřík,Bajger 2, Jachník, D.Dorotík
Sestava: Polášek-Jachník-Tobola-Vavřík-Bajger,Horák-D.Dorotík-Šimek-Suchomel,L.Dorotík-Miloševič-Hrachovec

Hodnocení zápasu Milanem Miloševičem:

K zápasu nastupujeme v téměř kompletním složení v čele s naší legendou Mírou Poláškem v bráně. Soupeř nastupuje "mírně" oslaben o několik hráčů, ale to se nakonec projevuje jako pozitivum pro Dragons, zejména brankář Hejkal předváděl vynikající zákroky, a zbývající 2 mladé čtverky si počínali po celý zápas velmi dobře a a bojovně. Zápas jsme začali dost "vlážně" a hráči Dragons několikrát zahrozili z brejkových situací, kdy unikali sami na Míru Poláška, na kterém si, ale vylámali zuby. Nakonec jsme se prosadili, kdy si soupeř dal po velkém náporu ze strany Dogs vlastní gól. Soupeř skvěle bránil a my nemohli přidat další branky, i díky jejich brankáři, který byl všude. Nakonec jsme smůlu prolomili a po pohledných akcích a nechytatelném 10m kopu od Jachníka jsme zápas dovedli do vítězného konce. Utkání přihlížela početná divácká kulisa a i přesto, že se jednalo o play out mělo utkání i díky rivalitě jičínských týmu patřičný náboj. V pátek zajíždíme do Orlové, Dragons má tento týden volno.

Jokerit Kopřivnice - TOP DOGS NJ 8:4 (5:1)

Sestava: Beňo - Jachník-Horák-Vavřík-Šimek-Laník-D.Dorotík-Bátrla-Hrachovec-Miloševič-Suchomel

Hodnocení zápasu Milanem Miloševičem:

V zápase, kde už nemohl ani jeden tým změnit své postavení v tabulce se hrál poměrně pohledný futsal. Nechali jsme odpočívat několik opor a přednost dostali hráči, kteří nebyli přes sezónu tolik zápasově vytížení. Vydařené utkání předvedl také náš mladíček Tomáš Bátrla, který sbírá futsalové zkušenosti ve futsale. Bohužel, opět prohra s kopřivnickým týmem a opět stejná písnička, kde se projevuje absence větší sehranosti a tréninkových dávek. Po velmi školáckých chybách v prvním poločase v obranné fázi, jsme prohrávali vyšším rozdílem a i přes řadu našich nevyužitých šancí, kde soupeře podrželi oba gólmani a dobré obranné zákroky. Přesto se opět dokázal prosadit 2x náš místopředseda Franta Hrachovec a Jirka Jachník, který se po nemoci vrátil do sestavy. V sobotu nám začíná play out o udržení divizní příslušnosti.

Top Dogs NJ - FU Kopřivnice 6:7 (3:4)

Branky: Vavřík 2x, Bajger, L.Dorotík, D,Dorotík, Hrachovec


Sestava: Beňo - Horák-Tobola-Vavřík-Bajger, D.Dorotík-Hrachovec-Šimek-L.Dorotík, Laník-Miloševič-Suchomel

Zápas o play off jsme nezvládli

Soupeř z Kopřivnice přijel sice bez svých 2 hráčů základní sestavy, bohužel i naše mužstvo přišlo vinou nemoci o klíčového "špílmachra" mužstva Jirku Jachníka a oporu zadních řad Petra Strnadla.
Zápas jsme i přes tyto okolnosti chtěli dovést alespoň k nějakému bodovému zisku před domácím publikem. Zápas jsme začali velmi aktivně, bohužel opět darujeme soupeři velmi lacinou branku. Přesto se nevzdáváme a zásluhou našeho nejlepšího střelce Michaela Vavříka stav srovnáváme na 1:1, poté soupeře stále atakujeme, máme několik dobrých příležitostí ke skórování, ale bohužel v bráně je drží výborný gólman Mazoch. Soupeř 2x skóruje z brejků, hra se přelévá ze strany na stranu, do poločasu snižuje po krásné akci L.Dorotík a po samostatném úniku náš druhý nejlepší střelec Martin Bajger až k poločasovému výsledku 3:4. Bohužel na začátku druhého poločasu využívá FU svou zkušenost a sehranost a dává velmi "laciné" 3 branky. Do konce utkání zbýv 6 minut, prohráváme 3:7, nechceme se vzdát lacino před zaplněnou halou ABC, víme, že jsme v minulosti dokázali mnoho zápasů před koncem zvládnout i za nepříznívého stavu. Jdeme do maximálního rizika a je to opět Vavřík, který skóruje. Poté přichází 2 nádherné futsalové okamžiky z naší strany, ale bohužel Vavřík "odmítá" hattrick a naneštěstí 2x nastřeluje tyč. Hrajeme velmi povedenou power play a v ní bombou pod "víko" snižuje náš místopředseda Franta Hrachovec a náš zkušený kapitán po dobře zahraném rohu Daniel Dorotík. Stav utkání je 6:7, bohužel do konce už zbývá jen 6 vteřin. Co dodat? Chyběla minuta, možná půl minuty, abychom srovnali FU mělo 5 faulů bylo pod tlakem, docházeli jim ke konci síly, ale laciné branky a zavelení k obratu přišlo velmi pozdě. Pro diváky určitě velmi kvalitní a atraktivní utkání, náš tým se prezentoval velmi bojovným duchem a obětavostí, kterým se Dogs vždy pyšnil na druhou stranu soupeř byl daleko vyzrálejší po taktické stránce a svou sehraností a myslím si, že to byl ze strany FU zápas Radima Galii.
Play off už nemáme ve svých rukou, jsme dost frustrovaní, když přišlo zlepšení hry a kolektivní výkon s příchodem Nového roku, přišla klíčová prohra. Chyba nastala v podzimní části soutěže, kdy jsme i vinou docházky nepředváděli zrovna nejlepší futsal.

Soupeři gratulujeme a přejeme úspěch v play off, je tam zcela zaslouženě.

R.T. Hukvaldy - Top Dogs Nový Jičín 4:6 (2:2)

Branky: Vavřík, Jachník, Bajger 2, Tobola 2

Sestava: Beňo - Jachník - Tobola - Vavřík - Bajger. D.Dorotík (K) - Horák - Šimek - Suchomel , Strnadel - Láník- Hrachovec.

Trenér: Milan Miloševič

Na zápas přijíždíme do velmi útulné a krásné haly v Brušperku. Obě mužstva nastupují ve velmi silném složení. V tomto zápase jsme opět museli naplno bodovat, pokud jsme chtěli zasáhnout do bojů play off, ale Tlapičky dobře známe z našeho společného působení v MSKP a věděli, jsme o jejich síle a navíc, jak ,, houževnatý soupeř to je". Vzájemná bilance našich zápasů byla vždy velmi vyrovnaná a to dokonce i na turnaji v malé kopané Bidolido Cup, kde jsme se rozešli smírně 0: 0. 
Hned v úvodu zápasu nasazujeme naši první nejsilnější čtverku, která bohužel chybuje a po výborné kombinační soupeře, bohužel prohráváme hned v první minutě 1:0. Celý tým si uvědomuje vážnost situace a napadáme soupeře nepříjemným presinkem. Soupeř se dopuští několika faulů a v bráně je podrží výborný gólman Otoupalík. Po rozehraném autu soupeře se dopouštíme obrovské hrubky, kdy dáváme soupeři úplně zadarmo vedení 2:0.
Situace je pro náš tým dost kritická, s tím se nechce smířit Vavřík, který po krásné individuální akci vymetá levý roh šibenice Otoupalíkovi branky (asi nejhezčí branka utkání). Branka nás dost ,,nakopla,, a po ose Hrachovec - Tobola je stav 2:2. A je to opět Tobola, který dostává náš tým do poločasového vedení 3:2 .
Ve druhém poločase soupeř zvyšuje svůj tlak a vyrovnává na 3:3, to odmítá zkušený Bajger a navyšuje skóre na 4:3 v náš prospěch, divoký zápas opět pokračuje a Tlapičky 5 minut před koncem vyrovnávají na 4:4. Remíza je pro nás nedostačující a je to opět Bajger , který se nesmiřuje s remízou a navyšuje vedení. 
Tlapičky nás zatlačily před pokutové území a jejich tlak začíná být až drtivý. Zachraňuje nás tyč a opravdu ve velké pohodě chytající Beňo. Dostáváme se ze soupeřova tlaku a 2 minuty před koncem Jachník navyšuje vedení v náš prospěch na 6:4 a výsledek se už do konce i přes velký tlak soupeře, který hraje v power play nemění.

Musím konstatovat, že utkání bylo asi jedno z nejlepších, které jsme v letošním roku Divize F hráli. Obě mužstva hrála velmi bojovně, důrazně, ale ne zákeřně a chtěl bych také vyzdvihnout výkon obou sudích pana Glogara s panem Šulákem, kteří utkání velmi profesionálně odřídili a dokonce velmi ,,citlivě,, a spávně neuznali na obou stranách vstřelení branky. Pro nás to bylo po Orlové další těžké, ale dobře zahrané utkání a teď už nám nezbývá nic jiného, než zmobilizovat poslední síly do dalších dvou těžkých bojů o vytoužené play off.

Top Dogs - Orlová 3:2

Branky: 2x Jachník Jiří , Tobola Jakub - 2x Mleziva Tomáš 

sestava: Beňo -Jachník-Tobola-Vavřík-Bajger-Strnadel-Suchomel-Šimek, Dorotík-Miloševič-Dorotík L.

Soupeř dorazil na utkání také v hojném počtu. Utkání mělo vysokou úroveň (vůbec neodpovídalo postavení obou týmů v tabulce) . Hosté velmi dobře bránili a dostávali se do nebezpečných "brejků" ostatně obraz každého našeho utkání (kde až na Jakubčovice a na Opavu, kde nám absolutně nesedly rozměry hrací plochy), přehráváme soupeře v poli. Naštěstí jsme smůlu prolomili 2 minuty přek koncem druhého poločasu po skvěle zahraném 10 m kopu Jachníka. Druhý poločas zvyšujeme po brankách velmi dobře hrajícího Toboly a Vavříka. Soupeř přestává bránit a vrhá se do útoku. Musím konstatovat, že zejména ve svém středu dominuje velmi dobře technicky vybavenými mladými hráči. Orlová dává dvě "slepené branky" a my držíme těsný náskok až do konce zápasu.

Musím poděkovat velmi kolektivnímu a obětavému výkonu našeho mužstva . Čekají nás ještě 3 těžké zápasy (ale to je v této soutěži každý) , kde se rozhodne, zda-li se dostaneme do play off a bitvu o medaile (myslím, si že pokud se to povede a budeme nastupovat v podobné sestavě jako proti Orlové můžeme porazit kohokoli). Play off je zcela jiná soutěž.

Autor: Milan - předseda

NAPSALI O NÁS

Opava - Nový Jičín 12:4

Poslední letošní zápas Divize F mají za sebou futsalisté opavského Ferramu, kteří se v neděli odpoledne na palubovce Sportovní haly Slezského gymnázia střetli s Top Dogs Nový Jičín. Proti tomuto soupeři si s chutí zastříleli a celkově zvítězili vysoko 12:4.

Tým střelecky opět táhl Lukáš Krčmařík, jenž si připsal pět přesných zásahů. Dvakrát se dokázala prosadit i nová posila v podobě Zbyňka Pospěcha.

„Pro nás to je velmi důležité vítězství. V šesté minutě jsme sice vedli 4:0, ale nebýt fantastických zákroků našeho brankáře Fišera, mohlo to být klidně 4:4 či 5:5," vysvětloval trenér Ferramu Miroslav Tůma a vzápětí dodal: „I přesto, že jsme hráli spíše fotbal než futsal, se nám dařilo postupně navyšovat naše vedení.

S tím souvisel fakt, že náš výkon nebyl úplně ideální. Kluci tomu trochu podlehli. Každopádně výsledek je fajn. S týmy, jako jsou Top Dogs, budeme svádět bitvy o play off. Tato výhra je pro nás velmi cenná."

Ferram Opava – Top Dogs Nový Jičín 12:4 (8:2)
Branky Opavy: L. Krčmařík 5, Z. Pospěch 2, Teichmann 2, J. Žurek, D. Žurek, Holubec
Opava: Fišer – D. Žurek, J. Tůma, Majewski, Holubec, Z. Pospěch, L. Krčmařík, Teichmann, Kremer, A. Černohorský, J. Žurek

V odkazu naleznete fotogalerii

Zdroj: http://opavsky.denik.cz/ostatni_region/futsal-ferram-nj19122016.html