DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

sezóna 2017/2018

PLAY - OFF 1. zápas

FERRAM OPAVA - TOP DOGS NJ 6:3 (3:1)

Branky: Krčmařík Lukáš 4, Tůma Jakub, Žurek Jan - Šimek Jiří, Bajger Martin, Uhlíř Lukáš

TOP DOGS NJ - KRMELÍN 5:3 (2:1)

branky: Bajger, Kunc, Dvořák, Uhlíř, Indrák
sestava: Jiří Holaň-Bajer-Dvořák-Šimek-Bajger-Indrák-Hrachovec-Uhlíř-Kunc-Strnadel-L.Dorotík-Miloševič

Historické play off pro náš klub jsme doslova vydřeli

K utkání nastupujeme se změnou na brankářském postu s Jirkou Holaněm, který byl nakonec taky mužem zápasu a ve svém prvním utkání za náš klub určitě nezklamal. K utkání také nastupujeme téměř se všemi členy naší staré gardy, která táhne již 20.sezónu - obdivuhodné. Krmelín dorazil v nejsilnějším složení v čele s lodivodem Vančem, který opět exceloval a byl určitě mužem zápasu mužstva z ostravska. Utkání se neslo ve zvláštním duchu, kdy jsme věděli, že výhra nám přinese play off, ale také soupeře, který je podle mě v celé této soutěži bezkonkurenční díky svému brankáři, Pospěchovi, Krčmaříkovi, Binarovi a "králíkárně", ve které hrají.
Každopádně odvážnému štěstí přeje, i když už do play off nezasáhne Kunc, který se po zranění vrátil do sestavy a opět se bohužel zranil a rozšířil naši marodku na 7 lidí základního kamene. Bohužel musíme do Opavy opět s naším "B" týmem, ale i tak budeme chtít utkání důstojně odehrát.
Nicméně jsme s Krmelínem vedli 2:0, ale soupeř se nevzdával a snížil na 2:1. Ve druhém poločase náš velmi mdlý výkon korunovala i světla v hale, která začala zhasínat a proti nám se stavěla i časomíra, která se zasekávala a hrálo se asi více než se mělo, ale soupisky byly plné, tak jsme si to aspoň všichni užili. Skóre jsme navýšili na 3:1, ale Krmelín dokázal za minutu snížit na 3:2 a k tomu jsme měli 5 AKU faulů. Remíza nás odsouvala na 9.pozici, protože Odry byly proti Tornádu bezzubé a dle mého názoru jim jen fanoušci na Tlapky stačit nebudou. Ke konci utkání jsme nakonec splnili morální povinost skórovali na 4:2, ale Krmelín opět snížil a půl minutu před koncem vykopává z brankové čáry Indrák jistý gól Krmelína. Přesto jsme místy až drtivý nápor zvládli a Indrák dává pojistku na 5:3 a můžeme "slavit". Bohužel jsme se moc chtěli dostat v play off na G.T. Trojanovice, kde jsme odehráli velmi vyrovnané utkání, ale ten bod z Hukvald nám chyběl. Přesto si myslím, že v semifinále bude jičinský celek, protože Tornádo je minimálně o jeden level jinde než Trojanovice. Jediné pozitivum je, že si z Opavy dovezeme pár fotek z místního Deníku, protože tam si redaktoři udělají čas a utkání monitorují. Bohužel v NJ existuje jen Basketbal a "žoldácký" fotbal, který sleduje méně fandů než futsalová utkáni na hale ABC.
 

R.T.Hukvaldy - TD NJ 8:4 (2:3)

"Tlapičky ukázaly své drápky"

sestava: Beňo-Bajer-Horák-Bajger-Šimek-Dvořák-Indrák-Uhlíř-Bátrla-Miloševič-Strnadel
branky: Bajger 3, Šimek

Na utkání v Brušperku se vždy těšíme. Tato hala je v Divizi F bezkonkurenční. S Hukvaldy společně svádíme boje téměř 10 let a naše bilance vzájemných je velmi vyrovnaná a bohužel už jen pár hráčů se potkává od prvotních utkání. Každopádně Hukvaldy nastupují v daleko silnějším složení než na ROUBU, nás je celkem dost, ale také máme mnoho absencí a tým doplňujeme starou gardou a bohužel téměř každý zápas hrajeme v jiném složení. Navíc páteční utkání jsou pro nás velmi nevyhovující. Polovina mužstva měla po nočních směnách a mladým už začala příprava ve velkém fotbale a zejména v NJ dost náročná, což se projevilo i na výkonu Uhlíře, který přijel rovnou z tréninku a byl dost "zatavený".
Potřebovali jsme k jistotě play off minimálně bod a tak jsme utkání začali ve velkém stylu a vedli jsme 2:0. Pro Tlapičky to byl, ale existenční zápas a nevzdaly to, zatím co my jsme velmi zvolnili. Rázem to bylo 2:2. Před koncem poločasu dává ve velmi skvělé formě z posledních zápasů Bajger na 3:2 a vypadalo to na splněný úkol. Pro problémy se zády musel během prvního poločasu odstoupit Péťa Strnadel a já jsem se bohužel také zranil při prvních střídáních (věk a váha se nějak nedaří zastavit image ). To co se stalo ve druhém poločase s našim mužstvem nejde snad ani komentovat. V poločase jsme zdůrazňoval, že Tlapky jsou velcí bojovníci a nikdy se nevzdávají. Po neúspěšných atacích branky Otoupalíka, který podle mě předvedl výkon s titulem NEJ gólman DIVIZE F a tyček jeho brány, dostáváme jeden gól z brejku za druhým a soupeř náhle vede 5:3. Náš tlak je znatelný a v 10. minutě se soupeř vyfauluje a bohužel první desítka míři opět tyč a druhá tyč. Následně má soupeř brejk a 6:3. Jdeme do power play, které až na nádhernou desítku Šimka, který na chvíli odčaroval kouzlo Otoupalíka hrajeme velmi mizerně, i díky velké obětavosti soupeře, který pohodlně dává do prázdné branky 2 góly.
Hukvaldy hrály velmi obětavě a zkušeně a doufám, že je play off nemine, stejně jako náš oddíl. PLAY OFF je zcela jiná soutěž, kde není nikdo favorit. My musíme ještě doma získat ten bod, který jsme promarnili a vzhledem k dalším absencím hráčů pro sobotní utkání, to bude ještě pořádná fuška. Každopádně nám Tlapky ukázaly, jak se hraje pod tlakem a srdcem a pevně doufám, že to vyjde.
Prosíme fanoušky o podporu

Tornádo NJ - Top Dogs NJ 4:7 (2:2)

sestava: Beňo- nehr.kapitán Miloševič-Bajer-Horák-Šimek-Bajger-L.Dorotík-Uhlíř-Hrachovec-Indrák-P.Strnadel

Derby pro Top Dogs = VLÁDCI města Nového Jičína

K utkání nastupujeme opět v nekompletní sestavě bez zraněných Slámy, Toboly, Jachníka a také Pepíka Opatřila a Bátrly, který musel na halové mistrovství v maratonu. Přesto borci naši starší gardy společně s Bajgerem, Šimkem a Uhlířem dokázali silného soupeře porazit a přeskočit jej v tabulce.
Utkání začínáme, podobně jako s Vítkovicemi a možná i při pohledu na "nabitou" soupisku soupeře, kterému chyběl jen Plešek, velmi zakřiknutě, kde nás soupeř k ničemu nepouští a ujímá se vedení 1:0. Chvíli po tomto okamžiku začínáme zařazovat vyšší rychlost a náhle je to 2:1 pro nás. Zápas je "pekelně ostrý", ale férový. Šance jsou vidět na obou stranách, hraje se ve vysokém tempu. Bohužel máme 5 minut do konce 5 AKU faulů a musíme se více zatáhnout. Toho využívá Polonyi, který nádherným gólem do šibenice srovnává stav na poločasových 2:2. Druhý poločas začínáme velkým náporem a je to opět zápas Martina Bajgera, který dává 3 branky a ještě náhrává našemu místopředsedovi Františku Hrachovcovi, který jak slíbil před zápasem dává gól. Za zmínku ještě určitě stojí sólo Lukáše Bajera, který dělá z Tornáda "kuželky" a také nekompromisně dává branku. Bohužel již v 10. minutě mají obě mužstva na svém kontě 5 AKO faulů a Tornádo desítku proměňuje a je to rázem 3:6 a následně po hezké akci dává Repa na 4:6. Poté nás soupeř velmi zatlačuje, ale dopouští se také faulu a Šimkovi 10m. kop vyráží Macháč na tyč. Poté následuje, další 10m kop pro Tornádo, který vyráží Polonyimu, velmi dobře chytající Beňo a také klíčový muž tohoto utkání. Nakonec se nám daří dostat z utažené smyčky a odskočit na 7:4 a tím i vyhrát celý zápas. V utkání byl také velmi znát návrat Uhlíře do naší sestavy a velká bojovnost a obětavost našich hráčů. Utkání zvládli dobře také rozhodčí, kde i přes několik sporných okamžiků na obou stranách, drželi utkání pod kontrolu. Není jednoduché řídit každá derby a navíc v tempu v jakém se hrálo. Musím také konstatovat, že je velká škoda, že nemáme tribunu, protože si myslím, že by se do haly ABC ještě vešlo minimálně 100 diváků, kterým děkujeme za skvělou kulisu.
Čeká nás v pátek utkání v Hukvaldech, kde bychom mohli potvrdit naši účast v play off a nespoléhat se na poslední utkání.

FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ: http://bit.ly/2E1K2ix

 

Dovolil jsem si použít komentář k utkání z webovek ROUB Vítkovice, který přesně zaznamenává průběh velmi těžkého a náročného utkání, kde soupeř odehrál velmi dobrý zápas, zejména Jaroš a "Medvěd" v bráně nám dělali velké problémy, které jsme naštěstí překonali a přiblížili jsme se vytouženému play off. Momentálně máme situaci zcela ve svých rukou, ale čekají nás nyní velmi těžké duely: derby s Tornádem, hrající podobným stylem jako my a utkání v Hukvaldech, kde bych domácí určitě nepodceňoval. Jejich sílu známe. Každopádně z naší strany se již teď jedná o nejpovedenější sezónu v Divizi F.

Top Dogs NJ - Vítkovice 8:5 (2:2)

12.1.2018, 10.kolo 3.ligy – divize F, hala ABC Nový Jičín

Branky: Šimek 2, Opatřil 2, Bajer, Batrla, Bajger, Indrák – Jaroš 3, Křižák 2

Žluté karty: Horák – Bláha, Kremzer

Soupiska Top Dogs: Beňo – Miloševič ©, Strnadel, Opatřil, Batrla, Bajer, Horák, Indrák, Šimek, Dorotík, Hrachovec, Bajger

Soupiska Vítkovice: Musiol, Jeřábek – Bláha ©, Jaroš, Kremzer, Nitka, Kopecký, Křižák, Šmíd

Rozhodčí: Šulák, Čuba

Zatím co domácí měli dnes sestavu nabitou, trenéři vítkovických futsalistů horko těžko dávali dohromady z pracovních i jiných důvodů alespoň sedm hráčů do pole. Ovšem byli to právě hosté, kteří začali velmi aktivně a ve 4.minutě se ujali vedení. Bláha posunul míč z autu na Jaroše a ten téměř z půlky hrací plochy vymetl šibenici. Domácí Strnadel pak zahrozil nastřeleným břevnem Musiolovy svatyně. Ovšem gól dávají opět hosté, křižná příhra Kremzera ze 7.minuty na nabíhajícího Křižáka je přesná a Křižák se trefuje k pravé tyči, 0:2. Jenže Top Dogs zvyšují aktivitu a ve 12.minutě snižují na 1:2 po spolupráci Bajera s branku střílejícím Opatřilem. Další minutu je už vyrovnáno, Bajer nachází na šestce Šimka a ten z otočky střelou o tyč zakončuje. Do konce první půle domácí ještě více tlačí hosty na jejich polovině a mají velkou sérii rohů, branka ale do poločasu již nepadla.

tdnj---a-2.pule.jpgVe druhé půli domácí otáčejí zápas ve svůj prospěch ve 27.minutě, kdy se trefuje Opatřil na 3:2. Opatřil pak ve 30.minutě nachází suprovou příhrou Bajera a ten zakončuje k levé tyči, 4:2. Další minutu je Opatřil opět nahrávačem a v šestce nachází tentokráte neobsazeného Batrlu a po jeho trefě je to už 5:2. Po chvíli je k vidění excelentní brejková spolupráce Šimka s Bajgerem, která je opět gólová. Domácí tak vedou 6:2 a hosté berou time. Po něm jdou na powerplay s Bláhou. Ve 33.minutě se domácí vyfaulovi a po šesté aku chybě tak následuje desítka. Na ni se postavil Jaroš, gólman Beňo mu ji sice nejprve vyrazil, ale s dorážkou si již poradil, 6:3. Další minutu je tu sedmý faul domácích a druhá desítka Vítkovic, Jaroš ji s přehledem proměňuje a snižuje na 6:4. Hosté pokračují s powerplay, jenže je tu kiks na půlce a tak ve 35.minutě Šimek trefuje prázdnou bránu na 7:4. V téže minutě hosté odpověděli pěknou akcí, kdy Kremzer nabil do šestky Křižákovi a ten patičkou snižuje na 7:5. Hosté dobývají bránu Top Dogs, ale ti brání již bez chyby a hlavně bez faulu a když se míče pár vteřin před koncem zmocnil Indrák, přes celé zakončuje na konečných 8:5 pro domácí. Top Dogs tak Vítkovicím oplácejí porážku z loňské sezóny a hosté mají naopak dilema, jak příště poskládat sestavu, když jim tolik hráčů pracuje na směny a jen stavět na dorostencích ještě tak úplně nejde.

Top Dogs v příštím kole čeká městské derby s Tornádem v sobotu 20.ledna od 16:15 v hale ABC, vítkovičtí futsalisté hostí v pátek 19.ledna v ostravské hale Sareza od 20:15 tým Hukvald.

G.T.Trojanovice - TD NJ 5:4 (2:2)

sestava: Beňo-Horák-Indrák-Bajger-Šimek-Hrachovec-Strnadel-Opatřil-L.Dorotík-Miloševič

branky: Martin Bajger 3, L.Dorotík
Na "šlágr kola" jsme se velmi těšili. Bohužel karetní distanc vyřadil nejlepšího hráče kanadského bodování Uhlíře. Vánoční turnaj "starých gard" Jachníka a Kunce a v den zápasu onemocněl Bátrla a Dvořák. Do krásné haly v Čeladné jsme nakonec odjížděli ve velmi improvizované sestavě, převážně se starou gardou.
Přesto hned v úvodu se proti plné soupisce soupeře nebojácně vrháme do protiútoku a Bajger otevírá skóre. Bohužel poté doslova darujeme soupeři 2 branky. Trojanovice využívají zkušeného brankáře Maruchniče ke hře v 5 a to nám dělá problémy, vzhledem k tempu a docházejícím silám. Martin Bajger, ale opět vyrovnává na 2:2 a po několika neproměněných šancích na obou stranách, kde excelují oba brankáři se rozcházíme za nerozhodného poločasového stavu. Ve druhém poločase se opět probouzí "špílmachr", Bajger a navyšuje naše vedení na 3:2. Bohužel kapitán Špaček rozebírá celé naše mužstvo a je to 3:3. Do konce utkání zbývá ještě 10 minut a to je sakra hodně. Po vynikající individuální akci Šimka, který nachází Lumču Dorotíka vedeme zase o 1 branku. Poté kličkovanou Opatřila ajeho zakončení skvěle vypichuje z brankové čáry Maruchnič. Asi 3 minuty před koncem přichází smolný okamžik, kdy bomba z rohového kopu trefuje velmi nešťastně Jirku Šimka a je to 4:4. Utkání míří k zaslouženému remízovému stavu, ale k naší nevoli vymyslí Špaček poslední hřebíček do naší rakvičky a soupeř vede minutu a půl před koncem 5:4. Jdeme do power play, kluci už šlapou vodu a 10 s před koncem utkání soupeř zázračně vytahuje před brankovou čarou. Utkání bylo velmi korektní, bez zbytečných faulů a řídíli jej velmi dobře pan Glogar s Martinem Pustějovským. Bohužel pro náš tým bude ještě cesta do play off velmi trnitá, hlavně díky rozsáhlé marodce, která nás sužuje v této soutěží již třetím rokem.......

MY JSME TOP DOGSS!!!


TD NJ- Jokerit Kopřivnice 7:6 (4:3)

sestava: Beňo - Bajer-Jachník-Šimek-Uhlíř-Dvořák-Horák-Indrák-Bátrla-Opatřil-Kunc

Dnes napíši jen velmý strohý a krátký komentář. "Kua konečně jsme je porazili"
Dogs se rozjíždí velmi pozvolna, ale účelně. Jsem rád, že s námi nikdo nepočítá ani na titul ani na play off, a to nám velmi vyhovuje. Zápas rozjíždímě ve velkém stylu a vedeme po "ligové kombinaci" 1:0. Následně se nám 2x prosazuje zkušená posila z Dreadlocku NJ Martin Indrák a po kombinaci s Opatřilem dává dvě branky a konečně zjišťujeme, že Medka jde prostřelit. Jokerit vyrovnává Buckem a po našich 2 chybách, jak jinak než z rohových kopů a autů, v poli jsou velmi "jaloví".  Náš tým se nevzdává a dává tvrdý direct na 4:3 před koncem poločasu. Ve druhém poločasu začíná velmi bravůrné své solo Horák, kterého bohužel Medek se štěstím vychytá. Poté následují skvělé okamžiky Beňa, který si opět vybojoval post jedničky v našem klubu a zatím velmi oprávněněně. Následně vedeme 5:3 Josefem Opatřilem, který je rozdílový hráč v tomto utkání a jeho zkušenosti z FCB jsou velmi znát. Bohužel přichází negativní momentny velmi "agilního" Uhlíře, který má smůlu v zakončení, kdy vodí celý Jokerit po jičínské palubovce, ale ztrácí a je to rázem 5:5. V této chvíli už opravdu začínám kolabovat, kdy mančaft Jokeritu z 6 střel dává 5 branek a přichází boj o všechno: 4 tyče TD, 1 Jokerit. Potom se náš "staronový hráč" Tomas Kunc konečně trefuje na správnou stranu a opět vedeme. Bohužel po faulu blízko branky opět ze stadndtraní situace 6:6 a minuta a půl do konce utkání. V této chvíli se náš nejmladší člen a čerstvý oslavenec Tomáš Bátrla prosazuje svým druhým gólem bez kompropisů na 7:6 a velice chladkorevně zakončuje. Vše nej TOME K 18-tým narozeninám. Minutu a půl je Jokerit v 5 a je to velké drama, které ukončuje Tomáš Beňo, který dnes předvedl doslova heroický výkon stejně jako Medek. Dva krásné momenty utkání "vinkl Uhíře" a bomba veterána Bůčka. Jako dnešní nehrající trenér musím říct, že TD odehrál skvělé, ale ne překvapivé utkání a rád bych popřál všem našim soupřeům Hezké Vánoce a šťasný Nový rok a bojte se nás!!!

Orlová - TOP DOGS 2:9 (1:3)


sestava: Beňo - Jachník-Dvořák-Šimek-Uhlíř-Horák-Indrák-Opatřil-Bajger-Bátrla-Miloševič "K"
branky: Šimek 3, Uhlíř 2, Bátrla 2, Jachník 2

Z "horké půdy" Orlové vezeme existenční vítězství pro PLAY OFF!


Utkání v Orlové nejsou jednoduchá pro všechny soupeře. Komorní atmosféra, klouzající palubovka, jinak ve velmi útulné hale a také přemotivovaní domácí hráči.

Po zápase s Opavou, kde jsme velmi netakticky doslova proj.... konec utkání, to byl zápas o všechno. Buď bojovat o play off nebo .... K utkání se připojuje naše stálice a "kat" minulých ročníků Orlové Martin Bajger, který byl boužel nakonec "nešťastníkem" tohoto utkání. Zápas začímáme velkým náporem, kdy Šimek a Uhlír míří jen do tyče a opět dostáváme z brejku na 1:0. Poté se nám moc nedaří, soupeř hraje dost agresivně a vulgárně, hlavně díky absenci "staré gardy", přesto vyrovnáváme po skvěle zahraném přímém kopu Uhlíře a následně díky skvělé reakci Beňa, kdy chytá jistý gól a pohotově vyhazuje, vedeme 2:1 a následně 3:1. Soupeř situaci moc nezvládá a jejich hráč dostává za faul a následné "vulgární" urážky rozhodčiho ČK. Bohužel přesilovka se nám moc nedaří, soupeř utahuje smyčku a jedinou bombu od Jachníka kryje velmi obětavý brankář. Poločas vedeme o 2 branky. Druhý poločas nás soupeř dostává pod velký tlak, který ale odmítá Šimek a zvyšuje na 4:1. Soupeř po přímém kopu snižuje na 4:2, tzn. pro nás opět hororovou vzpomínku na minulý týden s Opavou. Bajger neunáší neustálé ataky soupeře, které rozhodčí bohužel přehlíží a "vyjadřuje svou nespokojenost", bohužel dostává 2 ŽK a jdeme do 3. V tomto momentu se otáčí zápas, soupeř jde do power-play a hraje 5:3, jsme pod velkým tlakem, ale skvělý Beňo pohotově vyhazuje na Jachníka a do prázdné branky dáváme na 5:2 a poté Opatřilem na 6:2 a jsme na koni a útočíme i ve 3 a dáváme na 7:2. V závěru ještě konečně vychází i "téměř" dokonale nacvičené situace z rohu a přidáváme 2 branky. Musím konstatovat, že jsme se dokázali semknout a předvést velmi koordinovaný a taktický výkon a konečně se nám zlepšila i obranná fáze, kdy byl velmi znát i návrat do sestavy Vojty Dvořáka, který nám proti Opavě chyběl. V sobotu nás čeká jeden z nejtěžších našich dlouholetých soupeřů Jokerit, tak doufám, že vitězství z Orlové nás povzbudí.

TOP DOGS NJ - FERRAM OPAVA 4:6 (3:2)

sestava: Beňo-Horák-Bajer-Šimek-Uhlíř-Kunc-Bátrla-Jachník-Opatřil-Hrachovec-nehr.trenér Miloševič-Dorotik D.
branky: Jachník, Šimek, Horák, Uhlíř.

Utkání s Opavou ukázalo dvě stránky futsalu - jak dokáže být futsal krásný a také hodně "krutý" a nevyzpytatelný.
K mužstvu se konečně připojil "špílmachr" Jachník, který otevřel skóre na 1:0. Soupeř přijel se všemi "hvězdami", ale my jsem se nezalekli a hráli velmi nebojácně a obětavě. Poté soupeř po sklepnutí Pospěcha (jak jinak) vyrovnává. Následně svůj výborný výkon korunoval Horák, "patičkou" která skončila těsně za brankovou čárou. Bohužel síla Krčmačíka, Binara a Pospěcha vedla opět k vyrovnání. I tento nápor jsme zvládli a Šimek opět bombou zvyšuje na 3:2. Na našem kontě přibývá AKU faulů a těsně před koncem výborně chytající Beňo kryje 10 m kop Krčmaříka. Poločas končí 3:2. Do druhého poločasu vstupujeme nebojácně, ale Opava dost přidává na tempu. I přesto zvyšuje Uhlíř na 4:2. Posledních 5 minut utkání se stalo bohužel úplně hororových pro náš klub. Neproměnili jsme několik vyložených šancí, kde zachránil situaci výborný brankář Opavy nebo branková konstrukce a ze 2 rohů soupeře dostáváme 2 góly. A minutu před koncem, kdy utkání směřovalo zřejmě k zaslouženému remízovému stavu, přišel velice smolný okamžik našeho dlouholetého hráče, který vinou zranění náš klub na několik let opustil - Tomáše Kunce, který trefuje opět brankovou konstrukci soupeřovi branky a poté při protiútoku soupeře nešťastně tečuje balón do sítě, bohužel naší. Tomáš podal jinak velmi dobrý a stabilní výkon a zodpovědnost beru na sebe, špatným postavením jeho osoby do obranné linie, místo útoku. Utkání bylo velice kvalitní z obou stran akorát z konce se mě chce zvracet a doufám, že najdeme morální sílu do dalších bojů, protože momentálně je naše mužstvo hodně "zdrcené". Konečně jsme začali hrát futsal a drží se nás neskutečná smůla.

Amatér Komárovice - Top Dogs NJ 6:10 (4:5)

branky: Opatřil 5, Uhlíř 3, Tobola , Dvořák

sestava: Beňo-Tobola-Dvořák-Šimek-Uhlíř-Dvořák-Indrák-Sláma-Opatřil-nehr.kapitán Miloševič

Střelecký koncert Opatřila pokazila vážná zranění

K utkání v Rožnově přijíždíme opět v kombinované sestavě, ale také s novou akvizicí Martinem Indrákem z již nehrajícího Dreadlocku do útulné haly v Rožnově, až na povrch, který je poznamenán zápasy házené, což vedlo nakonec vedlo bohužel ke zranění našich 2 klíčových hráčů.
Utkání jsme začali velmi aktivně a opět se ujali (stejně jako s BB) vedení 3:0, ale soupeř byl velmi kvalitní s technicky vybavenými hráči a náhle to bylo 3:3. Po pěkných kombinacích a gólech Pepíka Opatřila, který hrál s velkou chutí jsme se ujali vedení a náhle to bylo 5:3 v náš prospěch. Těsně před koncem prvního poločasu, bohužel špatně došlápne Tobola, který zůstal ležet a soupeř pohodlně skóroval. Bohužel v poločase zjišťujeme, že zranění Toboly je vážnější a sezóna pro něj zřejmě skončila. Druhý poločas jsme začali náporem a gólem Dvořáka jdeme do vedení o 2 branky. Potom přichází dolsova "hororové" okamžiky zápasu. Soupeř srovnává na 6:6, následné Uhlíř po nádherném průniku na 7:6 pro TD a dochází k vážnému zranění našeho dalšího hráče Slámy, který zůstává ležet v bolestech na hrací ploše a asi 10 minut se nehrálo. Poté přichází okamžik, který bych rád zapsal do historie futsalové divize F . Kapitán Komárovic bez ohledu na vývoj utkání, kde mohl pomoci svému týmu o zkorigování nepříznívého výsledku utkání. Pomáhá společně se mnou hráči Slámovi do kabin a do konce utkání s hráčem zůstává. Utkání vyhráváme 10:6, ale kdyby to bylo možné, klidně bych věnoval tyto body Komárovicím, i když jich mají už dost. Bohužel Sláma má natržené vazy v koleni a sezóna pro něj zřejmě také skončila. Kažodpádně bych jménem celého klubu děkuji za pomoc a vstřícné gesto, kde body byly až na druhém místě. Komárovice mají velmi dobré mužstvo a myslím si, že play off jim neunikne.
Našim borcům přejeme brzké uzdravení. Na utkání s Opavou už by měl být připravený Jachník a "naštěstí" se pomalu uzdravují i další hráči.

Top Dogs NJ - FU Kopřivnice 2:4 (1:1) 

sestava: Beňo - Bajer-Dvořák-Šimek-Uhlíř-Bajger-Bátrla-Hrachovec-L.Dorotík nehrající kapitán Miloševič

Porážka se vztyčenou hlavou!

K utkání jsme nastoupili před zaplněnou halou ABC s odhodláním bodovat a uhrát se silným soupeřem solidní výsledek, co se nám podařilo jen bohužel napůl. Odehráli jsme s FU velmi kvalitní a fyzicky náročný futsalový duel, který ocenila zaplněna hala v NJ potleskem a dostalo se nám uznání i od rozhodčích, kteří utkání řídili s velkým přehledem. V prvním poločase jsme soupeře zatlačili, měli jsme i spoustu nebezpečných šancí, které zakončil na 1:0 velezkušený "veterán" a místopředseda oddílu Franta Hrachovec. Soupeř hrozil spíše z brejků, ale v brance si počínal velmi dobře Beňo. Bohužel se před koncem prvního poločasu dopouštíme chyby v rozehrávce, kterou vystihne Bartoš a uniká sám na Beňa, kterému dává se štěstím branku a bylo srovnáno. Vstup do druhého poločasu se nám oproti prvnímu moc nepovedl a soupeř navyšuje na 2:1 a bohužel v zápětí na 3:1. Poté se opět nechceme smířit s porážkou a hraje se většinou u brány FU. Uhlíř nastřeluje tyč. Posledních 5 minut druhého poločasu je velmi dramatických. Už hrajeme velmi otevřený futsal a FU dává tyč. Následně výstavním gólem (opět z kategorie "Borec na konec"), snižuje Šimek. Bohužel poslední 2 minuty před koncem zahazuje 3 "tutové" šance Bátrla, (který odehrál opět velmi dobrý zápas) a při power play dostáváme 10.sec. před koncem gól na 4:2. Co dodat? Soupeři gratulujeme. Bohužel utkání slušela spíše remíza, ale nedá se nic dělat. Zkusíme v sobotu bodovat v Komárovicích a posunout se na příčky zajišťující play-off, protože se v této soutěži dá hrát s každým soupeřem vyrovnané utkání.

Dragons NJ - Top Dogs NJ 2:8 (1:3) 

Branky: Uhlíř 3, Šimek 2, Bátrla 1, Dvořák 1, Tobola 1

Sestava: Beňo-Tobola,Dvořák-Uhlíř-Šimek,Horák-Hrachovec-Bátrla-L.Dorotík-Miloševič

Jičínské derby v režii TD NJ!

Před derby se bohužel vlivem nemoci a pracovních povinností omluvili Bajer, Bajger a Sláma s Opatřilem a Suchomelem, ke všemu je pořád zraněný Vavřík a Jachník a nový hráč Martin Indrák z Dreadlocku NJ se bohužel zranil také. Naše rozsáhlá soupiska se opět zúžila na 10 hráčů. Proto nám před derby z této situace nebylo moc dobře, ale musím říci, že starší garda doplněna mladíky a zkušeným Vojtou Dvořákem, (který zažil svou premiéru v TD a na výbornou). V bráně s výborně a s velkou chutí chytajícím T.Beňem, počínala velmi zkušeně a obětavě a hrála s hrdostí a dravostí psa, kterého nosí na svých dresech. Musím také pochválit našeho nejmladšího hráče Bátrlu, který bojoval velmi zodpovědně a konečně si počínal jako kvaltní futsalista. Bohužel nám chybí videozáznam z tohoto utkání, protože gól Jiřího Šimka byl z kategorie "Borec na konec". Musím také konstatovat, že podobný výkon jsme měli predvést s BB a nemuseli jsme mít rozkopanou boudu. Na stranu našeho soupeře bych rád dodal, že u něj došlo k výraznému zlepšení, proti minulému roku, ale potřebují ještě zapracovat do týmu zkušené hráče a řešit, některé situace s větším klidem. Pochvala patří za skvělé nacvičené signály při zahrávání rohových kopů.

Fotografie vítězné sestavy z derby! 

Top Dogs - BB Odry 3:7 (3:4) 

Sestava: Beňo-Tobola-Horák-Opatřil-Sláma-Dorotík L.-Hrachovec-Miloševič-Bajger-Šimek-Uhlíř-Bátrla-Suchomel

Tento zápas lze nazvat jako zapas blbec, i když pro diváka velmi kvalitní futsalové utkání. Po skvělém nástupu TD a následnému vedení 3:0, bohužel přišla i přes obrovský tlak domácího celku po celý zápas studená sprcha a prohra, která úplně nekorespondovala s tlakem domácího celku. Bohužel soupeř nesložil zbraně, dal 3 slepené branky, došlo ke zranění pilířů obrany Slámy a Horáka a dílo bylo dokonáno. Navíc jsme Mališe rozchytali do vynikající formy a myslím, si, že bychom branku nevstřelili ani do soboty, i přesto, že hraná power play 6 minut před koncem, nebyla vůbec špatná. Je pravda, že BB byli velmi obětaví a početná skupina fans nás dost rozhodila. Jediné pozitivum, že hala ABC zažila rekordní účast. Nedá se nic dělat, je třeba se připravit na další zápasy, ve kterých už doufám uspějeme.

Edison - Top Dogs 12:8 (7:1) 

Sestava: Polášek-Beňo-Miloševič-Bajer-Suchomel-Bátrla-Uhlíř-Bajger

Branky: Uhlíř 5, Bajer 2, Bajger 1

Bohužel jsme k zápasu dorazili s velmi "okleštěnou sestavou", kde jsme museli do pole vyslat i brankáře Tomáše Beňa, který si vedl velmi obstojně. Utkání se hodnotí velmi těžko. Bohužel všíchni měli v nohách 90 minut velkého fotbalu na těžkém terénu a ještě jsme dojeli ve znatelně nekompletní sestavě. A nebýt prvního poločasu, kde jsme dostali velmi laciné góly ze střední vzdálenosti a brejků, mohli jsme i v této sestavě soupeře více potrápit. Ve druhém poločase se naše hra výrazně zlepšila, ale manko z prvního poločasu se nepodařilo smazat, navíc soupeř využíval ještě hru s brankářem v poli, na co se nám velmi špatně reagovalo s ubývajícími silami. Přesto bych chtěl svým spoluhráčům poděkovat za velmi bojovný a obětavý výkon. Jediné pozitivum je 8 branek, které jsme dokázali vstřelit. Sezóna nám začíná stejně jako v loňském roce, ale věřím, že se marodka zmenší a budeme více konkurenceschopní.

Vítejte na stránce topdogsnj.wbs.cz v sekci sezóna 2017/2018

Úpravu tohoto bloku zahájíte dvojklikem...

Pro přehlednější úpravu sekce lze obsah rozdělit do textových "bloků". Bloky lze libovolně vytvářet, přesouvat a mazat. Jejich úpravu zahájíte dvojitým poklepáním tlačítkem myši. Textový editor se vždy spustí pouze pro vybraný blok. Jak editor pracuje, naleznete ve videoukázce.

Základní tipy:

  • Používejte často nové bloky.
  • ENTER = nový odstavec.
  • SHIFT+ENTER = nový řádek.
  • Obrázek je nejprve třeba nahrát na server přes Vložit obrázek a Správce souborů.
  • Obsah z Wordu vždy přenášejte přes Vložit z Wordu.
  • NEpoužívejte mezerník pro zarovnávání objektů.
Listování umožňuje dynamicky zobrazovat a skrývat obsahy vybraných bloků:
  • Stiskněte tlačítko listování.
  • U bloků, které mají být skryty, vyplňte nově zobrazené textové pole.
  • Všechny bloky s vyplněným listováním budou na stránkách skryty kromě prvního v pořadí.
  • Tlačítko přidat odkazy vytvoří nový blok se zástupcem, který bude na stránkách nahrazen odkazy. Tyto odkazy budou shodné s vyplněnými nadpisy u listování a budou přepínat příslušné bloky.
  • Ze všech bloků, které mají vyplněné listování, bude zobrazen vždy pouze jeden. Bloky, které nemají vyplněné listování vůbec, budou zobrazeny vždy.
  • Pokud chcete skrývat i první blok listování, vytvořte na jeho místo nový prázdný blok a použijte pro jeho nadpis výraz: %empty%
  • Chcete-li při přepnutí bloku rolovat okno na horní část bloku, přidejte za text bloku výraz: %top% (např.: Dovolená%top%)