DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

sezóna 2018/2019

DALŠÍ OCENĚNÍ PRO TOP DOGS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

G. T. TROJANOVICE - TOP DOGS NOVÝ JIČÍN 8:12 (4:3)

Branky: Bátrla Tomáš 4, Kremzer Petr 3, Tobola Jakub 2, Bajger Martin, Uhlíř Lukáš, Vojtko Marián

sestava: Holáň - Miloševič - Bajer - Šimek - Bátrla, Hrachovec - Vojtko - Bajger - Kremzer - Uhlíř -Tobola

Po velmi krásném futsalovém a dramatickém utkání jsme se stali vítězi jen ,,PLAY OUT,,.

Oba týmy se potkaly k závěrečnému utkání v téměř kompletních sestavách. Jen na brankářských postech si to proti sobě rozdaly týmové ,,dvojky,, a zvítězil starší z gólmanů. Utkání mělo vysokou úroveň hodnou play off, nám se povedl vynikající obrat v závěru utkání. Škoda, že jsme v sezóně nepředvedli vícekrát takový výkon, mohli jsme zasáhnout i do play off. Každopádně letošní ročník byl velmi kvalitní a všechna utkání byla zcela vyrovnaná.

DĚKUJEME VŠEM FANOUŠKŮM ZA PŘÍZEN A TĚŠÍME SE NA VÁS OPĚT V PŘÍŠTÍ SEZÓNĚ V DIVIZI F.

TOP DOGS NOVÝ JIČÍN - SK KRMELÍN 5:4 (2:1)

sestava: Beňo - Bajer - Vojtko - Bajger - Kremzer, Handrych- Horák - Uhlíř - Bátrla - Miloševič (K)

Definitvní tečku za záchranou v soutěži jsme zvládli. A nyní ještě nastoupíme k utkání o umístění.

o 9. - 10. místo: 

G.T. Trojanovice (9.) - Top Dogs Nový Jičín (10.)

TOP DOGS NOVÝ JIČÍN - 1. FC TORNÁDO NOVÝ JIČÍN 4:8 (0:2)

sestava: Beňo - Miloševič (K) - Handrych - Bajger-Kremzer, Tobola, Indrák - Uhlíř - Bátrla, Vojtko - Šimek

branky: Tobola 2, Miloševič, Bátrla.

Derby se dohrávalo v posledním možném termínu a neděle se postavila hlavně proti domácím futsalistů. Světla na hale sice nezhasla, zato zhasla časomíra a čas se měřil na notebooku. První poločas byl z naší strany zcela bez nápadu a připadalo mě, že se hraje jen z povinnosti. Tornádo dalo gól z rohu po chybě obránce a druhý gól jsme si dali sami. V této sezóně asi desátý, zvláštní bilance. Do druhého poločasu, po bouři v kabině jsme opět nastoupili velmi vlažně již bez zraněného Kremzera a bohužel ještě zatáhl hned ze začátku za záchrannou brzdu Šimek a odešel předčasně do sprch. Přesilovku Tornáda jsme velmi dobře bránili, ale těsně před jejím koncem jsme inkasovali. Poté ještě z penalty na 0:4 a vypadalo to na velký debakl. Naštěstí jsme nějaké góly vstřelili, ale i soupeř a po několika neproměněných šancích a zahozené penaltě, se utkání již zdramatizovat nepodařilo. Tornádu gratulujeme k vítězství a přejeme hodně úspěchů v Play Off. Jediné pozitivum byla velmi početná divácká kulisa.

SK KRMELÍN - TOP DOGS NOVÝ JIČÍN 6:9 (2:3)

sestava: Beňo - Miloševič (k)- Strnadel- Bajger-Kremzer, Vojtko- Handrych - Hrachovec - Tobola, Horák - Indrák -Šimek

Obě mužstva nastoupila k utkání sice bez šance na play off, ale v kompletním složení a byl to pro futsalového fanouška určitě krásný zážitek. Krmelín začal velmi zkušeně, v čele s Vančem a signál z přímého kopu končí gólem v naší síti. Z následné akce vysílá do zakončení Kremzer Tobolu a ten svů nový post v útoku chlodnokrevně zakončuje na 1:1. Poté byla hra velmi vyrovnaná až do stavu 2:2, kdy velmi agilní Tobola nechal bohužel pro Krmelín vyloučit 1.brankáře. Přesilovku jsme nevyužili, ale 10 sekund pře koncem proměňuje velmi chladnokrevně Šimek 10m kop. Druhý poločas byl opět v naší režii a hattrick dokonává Tobola, který vylučuje i náhrádního gólmana Krmelína, Přiznám se, že za mou futsalovou zkušenost jsem to ještě nikdy neviděl, ale v souladu s pravidly zcela zaslouženě. Nicméně Krmelín je velmi zkušené mužstvo, které bojovalo až do konce a o výsledku nebylo stále rozhodnuto, ale hattricky Toboly a Handrycha, který našel novou motivaci po působení v Dragons NJ, rozhodly o našem vítězství, i když kapitán TD trestuhodně zahodil 10M KOP.
Díky všem naším fanouškúm za výjezd a věřte TOP DOGS NEVER SURRENDER

AC GAMASPOL JESENÍK B - TOP DOGS NOVÝ JIČÍN 9:5 (5:1)

sestava: Indrák- Miloševič "K" - Daniel Dorotík - Šimek - Uhlíř - P. Strnadel - Kremzer - Bajger


Na utkání, ze kterého jsme měli strach už při losu se bohužel omluvili 3 hráči z pracovních dúvodů, 3 ze zdravotních a nejlepšího našeho střelce Michala odstřelila DK, jsme vyrazili bez brankáře se třemi hráči staré gardy, kdy zejména Dan Dorotík se vrátil do našich řad po roce a půl po táhlých zraněních a počínal si v utkání velmi dobře. Dohromady měla naše tříčlenná obrana 120 let . K cestě na utkání moc nepřispěl kalamitní stav, kdy nás "bílá tma" odsoudila na dlouhou čtyřhodinovou pouť, a když k tomu přičtu, že všichni hráči jeli rovnou z práce, tak prostě všechny faktory byly proti nám. Pozitivem byl návrat hráče Uhlíře, který nakonec opět ukázal své futsalové dovednosti a dal 2 krásné branky, bohužel jednu do naší sítě. Každopádně jsme s Jeseníkem dokázali držet 15 minut krok a dokonce jsme vedli 1:0. Bohužel posledních 5 minut prvního poločasu nám docházela už výrazně síla, vzorovat mladému a kvalitnímu kolektivu a dostali jsme 5 direktů. Druhý poločas byl velmi vyrovnaný a zejména gól Jirky Šimka je z kategorie borec na konec a zaslouží ocenění. Bohužel jsme nemohli ani zkusit power play, kdy jsme byli na dostřel 2 branek, protože jsme utkání dohrávali v křečích a opravdu se zbytky sil a "Roubíček také vymetl krásně šibenici", bohužel nejen soupeře. Chtěl bych poděkovat celému klubu Gamaspolu za velice profesionální přístup k celé organizaci utkání, férovost a futsalovost. Velký dík také patří divákům Jeseníku, kteří byli opravdu skvělí a velký obdiv těm, co zařídili výstavbu krásné multifunkční oblasti, kterou můžeme jen tiše závidět. Velký dík také Martinu Indrákovi, který podal v brance velmi solidní výkon a také všem našim bojovníkům, kteří se nepo.... a šli do tohoto utkání.

 

TOP DOGS NOVÝ JIČÍN - FU KOPŘIVNICE 4:5 (2:1)

sestava: Beňo - Kiss Farkas, Horák - Bajger - Kremzer - Indrák - Strnadel - Śimek - Bátrla.

Bohužel velmi kvalitní futsalové utkání opět prohráváme o gól, i když jsem v poločase vedli 2:1, ale FU nám dalo snad 10 vteřin po začátku 2.poločasu branku, a i když směřoval zápas do remízového stavu, tak FU velmi šťastně dalo minutu před koncem branku a bombu Šimka na vyrovnání 5 s před koncem vytěsnil Polášek ze šibenice. V zápase se zranil také náš brankář a navíc nás čeká tento týden kalamitní cesta do Jeseníku, kam možná ani nedorazíme. CO VÍCE DODAT??

  ! ! !

Komentář pro DK a vedení futsalu DIVIZE F z pohledu výboru:


Dobrý den všem,

Posílám ještě jednou bez chyb.

Posílám oficiální vyjádření členů výboru k utkání Orlová x TD NJ

Bod. č.1 - v prvním poločase měl být vyloučen zcela jednoznačně brankář hostujícího týmu za zmaření brankové příležitosti útočníka Martina Bajgera (zákrok oceněn žlutou katrou hráč Orlové, ale v nepropěch TD).

Bod č.2. - likvidační faul v pomezí na hráče Petra Kremzera (žlutá karta) 

Následovalo nezapočítání AKU faulu v neprospěch Orlové

Bod. č. 3 - evidentní druhý faulový zákrok na útočníka Martina Bajgera v pokutovém území , kdy nebyla nařízena evidentní penalta ani minimálně žlutá karta pro domácího brankáře (tzn. druhá žlutá/červená, i když byl faul uznán a přesunut za pokutové území.

Bod 4. - konfrontace hráče Orlové s Michaelem Fakrassem TD, kdy evidentně došlo k napadení hostujího hráče, a Kiss Farkas útok oplácel, tzn. jednoznačné potreestání viníků na hřišti (hráč Orlové měl již žlutou kartu a choval se velmi agresivně).

Bod 5. Vyloučení hráče TD Michaela Vavříka - oprávněné, kdy neslušnými výrazy po celém průběhu, velmi tendečně řízeného utkání okřikl rozhodčího a strčil do něj (rozhdodčí stál na místě a nebyla zúůsobena žádná újma na zdraví) hráč Michael Vavřík použil vulgární výrazy to nepopíráme.
POZN: Kdyby byl přítomen delegát a zaznamenal slovní a vulgární projevy vůči rozhodčím ze strany Orlové, byl by to určitě prohřešek podobný.

Tímto žádám komisi o pečlivé projednání celé záležitosti a žádám o pečlivé přezkoumaní.

Jako předseda Top Dogs z.s. přijimám porážku, ale nepřijímám disciplinární trest pro hráče Michaela Vavříka.

Rád bych se zúčastnil jednání o výši trestu a nejen pro něj, ale i pro rozhodčí, kteří utkáni vedli. Byl bych velmi rád, kdyby nebyla znevážena výborná pověst DIVIZE F, ale momentálně je klub TD NJ výrazně poškozen verdikty i následným výsledkem, z nich vyplývajících.

Rád bych ještě doplnil informaci, že náš kapitán podepisoval zápis o utkání po dohodě s rozhodčími bez ,,mimořádných zápisů" tzn. zápis o ČK pro Michaela Vavříka za údajné HNR a také zápis z naší strany pro velmi nekvalifikované a tendenční řízené utkání.


Děkuji za pochopení

 

              ! ! !

ORLOVÁ - TOP DOGS NOVÝ JIČÍN 8:5 (3:3)

branky: Handrych 2, Bajger 2, P.Strnadel
Sestava: Beňo - Kiss Farkass, P.Strnadel - Bajger - Kremzer, Vojtko (Miloševič), Handrych- Šimek - Vavřík

Do utkání v Orlové jsme přicestovali ve velmi oslabené sestavě a navíc se ještě hned v úvodu zranil Marián Vojtko. Přesto se nám podařilo dostat do vedení 3:1, i díky navrátilci Petrovi Strnadelovi, které jsme bohužel neudrželi a poločas skončil 3:3. 
Za zmínku stojí, že akorát první poločas šel nazvat futsalovým utkáním. Druhý poločas, který se hrál téměř hodinu, už žádnou krásu nepobral a momenty, které nastaly, od nerozhodného stavu 4:4 nebudu dál rozvíjet ani komentovat. Máme před sebou 5 utkání, které musíme nějakým způsobem odehrát a snad k nim důstojně i přistoupíme.

TOP DOGS NOVÝ JIČÍN - BEACH BOYS ODRY 7:9 (4:6)

branky: Bátrla 3, Vavřík 1, Jindrák 1, Handrych 1, Bajer 1
sestava: Beňo - Dvořák-Bajer-Kremzer-Bajger, Jindrák-Handrych- Vavřík-Bátrla-Opatřil-Kiss Farkas-Tobola

Do utkání jsme nastoupili s velmi početnou sestavou, protože jsme očekávali velmi fyzicky náročný duel. Začátek jsme začali velmi aktivně, kdy jsme opět neproměnili své šance, to je bohužel už naše prokletí a přišel velmi tvrdý trest, kdy ve 4.minutě jsme prohrávali 0:4. Jediné pozitivum bylo, že jsme se neodevzdali a dokázali poločas dovést do výsledku 4:6, kdy jsme neproměmili ještě 10m kop. Druhý poločas jsme chtěli výsledek otočit ve svůj prospěch, ale bohužel pokaždé, když jsme soupeře zatlačili tak čaroval brankář Oder a my dostávali tvrdé direkty z brejků. Pozitivem byla i závěrečná power play, při které jsme se opět přiblížili, alespoň remíze, ale zkušení borci z Oder odksočili na konečných 9:7 v jejich prospěch. Utkání bylo pro oko diváka velmi atraktivní na obě strany a Odry opět ukázaly, že letošní ročník výrazně posílily. Chtěl bych poděkovat i rozhodčím, kteří vypjatý a ostrý duel zvládli na 1. Také pozdravy fanouškům Oder, kteří fandili po celý zápas velmi slušně a vytvářeli bouřlivou atmosféru.
Pro nás začíná play off již v pátek v Orlové, ale to je bohužel náš úděl každou sezónu, snad se s tlakem dokážeme vyrovnat a posuneme se výš v tabulce

AMATÉR KOMÁROVICE - TOP DOGS NOVÝ JIČÍN 7:6 (3:3)

sestava: Beňo - Horák-Dvořák- Šimek-Bajger-Tobola-Opatřil-Vavřík-Kremzer-Vojtko

Brankové konstrukce nové haly v Hustopečích nás připravily o cenné body.

Do krásné, útulné, ale rozměry trochu menší haly jsme nasoupili k utkání proti Amatéru Komárovice velmi aktivně a během chvíle jsme se ujali vedení 1:0. Chtěli jsme soupeře ještě dále zatlačit, ale začalo naše střelecké prokletí a místo, abychom odskočili trefujeme tyčku a dostáváme z brejku vyrovnávací branku. Z futsalového utkání se stalo bohužel malé fotbalové utkání (to jsou přesně nevýhody hal s menšími rozměry), i přesto jsme měli tlak a převahu a soupeř čekal jen na rychlé brejky. Bohužel po několika neproměněných, doslova vyložených šancích a také trefených brankových konstrukcí zejména od "Roubíčka" odcházíme do kabin za stavu 3:3. Ve druhém poločase jsme se opět ujali vedení a přidali pár rychlých akcí, které končily opět na tyčích soupeřovy brány nebo na brankáři Komárovic. Soupeř se začal výrazně osmělovat a napadat naši rozehrávku a podařilo se mu vyrovnat na 4:4. I přesto jsme se nevzdávali a Pepíkem Opatřilem zvýšili na 5:4. Okolo 13.minuty druhého poločasu soupeř nastřeluje našeho hráče a je z toho bohužel vlastní branka. Následně nám nevyšel rohový kop a z brejku se dostaly Komárovice do vedení 6:5 a následně 7:5. To už jsme pociťovali výraznou frustraci a sil ubývalo, navíc jsme přišli o rozehrávače rohových kopů Mariána Vojtka. Asi 3 minuty před koncem jsme zkusili hru bez brankáře, která nám vyšla tak napůl. Nejprve Bajger dokonal svůj hattrick a pokud bych přičetl i střely do tyček, mohl být dvojnásobný a potom místo vyrovnání přišel nešťastný okamžik pro Jirku Šimka, který si trochu spletl futsal s volejbalem a dostal okamžitě červenou kartu a bohužel v oslabení už se nám vyrovnat nepodařilo. Nutno podotnkout, že jsme neodehráli vůbec špatné utkání, možná daleko lepší než s Trojanovicemi, ale soupeř byl také velmi technicky zdatný a běhavý a pro nás bohužel měl také větší střelecké štěstí. Doufám, že se nám podaří dát hlavně psychicky do pohody k dalšímu těžkému utkání. Letošní ročník je opravdu hodně vyrovnaný a každý zápas je zcela odlišný a každý může porazit každého.

TOP DOGS NOVÝ JIČÍN - G. T. TROJANOVICE 4:4 (3:2)

sestava: Beňo-Dvořák-Bajer-Šimek-Kremzer, Tobola-Handrych-Vavřík-Bátrla-Vojtko.

K utkání jsme nastoupili v pozměněné sestavě proti minulému utkání s Bajerem, ale bez Opatřila, Bajgera a Horáka. Soupeř vypadal, že přijel v plné síle. Přesto jsme začali velmi aktivně a drželi se sloganem "Můj dům, můj hrad" a vedli 2:0. Soupeř je zatáhlý a útočíl ojediněle z brejků. Potom ješte Jirka Šimek málem zakončil skvěle nůžkami, kdy se dočkal aplausu celé haly a nutno říci, že nechybělo moc a vyšlo to. Tento gól by jistě utkání rozhodl. Bohužel po 2 signálech byl stav během jedné minuty 2:2. Nutno podotknout, že jsme byli v prvním poločase byli daleko lepším týmem a zkušeně zasadili soupeři gól po našem polosignálu 10 sekund před koncem. Soupeř musel se musel pilně připravovat na druhou půli, protože nás začal přehrávat. Nejenže se jim podařilo vyrovnovat, ale 10 minut před koncem dokonce vedl 4:3. To odmítl Jirka Šimek a vyrovnal na konečných 4:4. Měli jsme ještě pár šancí, které vyrazil hostující brankář, ale i soupeř byl střelecky aktivní a Beňo se také trochu zpotil. Bohužel jsme závěrečný tlak museli zmírnit, protože nad námi byla hrozba 5 AKO faulů. Utkání hodnotím jako velmi kvalitní. Rozhodčí utkání zvládli na 1. Jedinou černou kaňkou byly některé doslova teatrální výstupy, které odmítám komentovat. Každý, kdo byl přítomen si obrázek udělal sám. Každopádně je to pro nás jednoznačně ztráta 2 bodů, i když remíza je asi spravedlivá. Trojanovicím gratuluji k bodovému zisku.

JOKERIT KOPŘIVNICE - TOP DOGS NOVÝ JIČÍN 5:7 (1:2)

sestava: Beňo "K" - Dvořák-Šimek-Bajger-Kremzer, Tobola-Opatřil- Vavřík - Bátrla, Vojtko-Handrych

K utkání jsme nastoupili v téměř kompletním složení, kde jsme postrádali jen pilíře obrany Horáka, Bajera a Martina Indráka, ale "improvizovaná" obrana hráčů TD utkání zvládla velmi dobře a také byla znát přítomnost hráčů, kteří poprvé nastoupili do divizní sezóny Opatřila, Toboly a Šimka. Ale již ve 3.minutě to byl Jokerit, který po nastřelené přihrávce Michala Bučka šel do vedení 1:0 a "sázkaři" Jokeritu si mnuli ruce. Poté nás Jokerit zatlačil a měl několik slibných šancí, které bravúrně likvidoval celý zápas velmi dobře chytající kapitán Beňo. Věděli jsme, že v Kopřivnici musíme bodovat, jinak by se nám cesta do play off začala vzdalovat a toho využil Vavřík, který po rychle rozehraném autu srovnal skóre na 1:1. Hra se v prvním poločase přelévala ze strany na stranu a bylo znát, že jsme se proti prvnímu utkání výrazně rozehráli a dodržovali stanovené pokyny. Ke konci poločasu ještě navýšil naše vedení agilní Kremzer a další změna skóre už do konce půle nenastala. Ve druhé půli se opět zvyšoval náš tlak a střelecky nabuzený Michal Vavřík dokonal svůj hattrick společně se svým parťákem z útoku Bátrlou, který také počastoval kopřivnické tříbrankovým přídělem. Jedinou menší krizi jsme zaznamenali ve druhém poločase ve druhé části II.poločasu, kdy Jokeriťáci šli do power play a Kružliak dal 2 výstavní "slepené góly" a jeho spoluhráčí snížili na rozdíl 2 branek. Nutno podotknout, že kdyby své šance do prázdné branky využil "Roubíček" a "Vavřa", mohl být rozdíl ve skóre daleko vyšší. Každopádně jsme odehráli velmi dobré utkání s týmovým duchem a oporou v brance. Také rozhodčí odvedli kus kvalitní práce, i přesto, že se hrál velmi důrazný a rychlý futsal. Musíme se každopádně připravit na sobotní utkání, kde G.T. Trojanovice budou chtít vyloupit halu ABC.

KFV ROUB VÍTKOVICE - TOP DOGS NOVÝ JIČÍN 8:2 (5:1)


sestava: Holáň/Beňo - Horák - Dvořák - Kremzer - Bajger - Handrych - Vojtko - Vavřík - Bátrla - Miloševič "K"

Před utkáním s Vítkovicemi, jsme sice neměli téměř nic natrénováno, ale příslib účasti zkušených hráčů, nám dával jisté naděje v dobrý výsledek. Bohužel cca 30 minut před utkáním se dozvídám, že nedorazí Bajer ani Opatřil a plánováná sestava na Roub se náhle celá zbortila. Takže zatímco ROUB nastoupil ve velmi silné a zkušené sestavě, my jsme museli dost improvizovat. Komentář Roubu i TV sestřih vystihuje velmi správně celé utkání. Bohužel jsme hned v úvodu dostali "lacinou" branku, na kterou jsme ještě dokázali odpovědět, ale po dalších brankách už jsme přestali dost vzdorovat a spíše se soustředili na vzájemná sehrávání do příštích utkání. Ze zápasu, ale máme i nějaké pozitiva, která sebou přinesli noví hráči, zejména Petr Kremzer se ukázal velmi dobře. Utkání probíhalo ve velmi férovém duchu obou mužstev. Bohužel před derby nám přibylo několik dalších hráčů na marodku, tak budeme muset povolat starou gardu. Doufám, že na další utkání již budeme připraveni daleko lépe.